Ce gadgeturi interesante au aparut in 2016?


Incepand cu anul 1967, intre 6 si 9 ianuare, la Las Vegas are loc cea mai mare expozitie de tehnologie din lume, Consumer Electronics Show. Aici sunt descarcate pe o suprafata de 320.000 de metri patrati, recipiente intregi cu cele mai noi gadgeturi având cele mai inteligente tehnologii, ce vor fi premiate in functie de inovatia tehnologica pe care o detin.


Firmele producatoare din domeniu, si-au afisat cele mai interesante gadgeturi de telefoane, laptopuri, tablete, televizoare etc. In anul 2016 si-au facut aparitia anumite gadgeturi mai interesante si aici amintim:

Sutienul inteligent Ombra
















Sutienul inteligent Ombra poate fi purtat de persoanele feminine in timpul exercitiilor fizice, pentru a transmite catre smarphone datele biometrice ale acesteia.


Castile Aivvy Q


















O alta noutate este perechea de casti Aivvy Q, care nu detine cablu si nu trebuie conectate la smartphone. Aceste casti sunt folosite pentru a stoca muzica direct in interiorul castilor, putand sa asculti muzica oriunde si oricand.


Camera inteligenta "The Movi"


 
















Dispozitivul The Movi, reprezinta o camera de livestream inteligenta cu senzor 4K HD, pentru inregistrarea si in acelasi timp transmisia conferintelor sau a evenimentelor, fiind controlata de un smartphone pus in buzunar, iar The Movi amplasat pe masa, cu posibilitatea de a regla unghiul de focalizare si inregistrare.

La aceasta expozitie au fost premiate mai multe tehnologii inovatoare, insa ceea ce mi-a atras atentia a fost Premiul I destinat becului cu difuzor Sengled, care are un aspect normal la care s-a adaugat un bluetooth si boxe JBL, ce permit transmiterea de pe smartphone a melodiilor preferate, volumul si intensitatea luminii. 

Un alt produs premiat a fost standul pentru incarcare pentru iPhone si Apple Watch, ce consta intr-o modalitate simpla de incarcare a ceasului si telefonului in acelasi loc, fara a mai fi nevoie de doua dispozitive separate. 
O mare popularitate au avut ochelarii de realitate augmentata, cu rolul de a combina lumea reala cu cea virtuala, printr-o imagine tridimensionala proiectata in fata ochilor, in mod deosebit fiind interesati de acest produs, cei din breasla medicala si cei din industria grea. 

Specialistii in domeniu ne promit versiunea ochelarilor Oculus Rift si HTC Vive.




Premiate anul acesta au fost si televizoarele cu tehnologia OLED, capabile sa redea culoride in cel mai natural mod.

Noutatea cea mai mare a fost noul Smart TV ce va reprezenta un centru de comanda pentru toata aparatura electronica din casa ta. Practic vei putea sa aprinzi luminile sau sa dai drumul la masina de spalat rufe de la acest centru de comanda.

Se zvoneste ca anul 2016 este anul dronelor autonome de la firme de renume, dar si de la cele mai putin cunoscute. Evident la aceasta expozitie au fost vazute si noi modele de telefoane, laptopuri si tablete.

Firmele de electronice s-au pregatit intens pentru a-ti incanta privirea cu cele mai sofisticate gadgeturi.







Toate aceste gadgeturi sunt noutati sifisticate si surprize tehnologice capabile sa iti fure privirile si sa te faca sa ti le doresti cu orice pret. Si acesta nu e nici sfarsitul si nici inceputul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu